top of page

Ankara Parke Taşı Ve Kilit Taşı Fiyatları

Ankara ve çevresinde yıllardır hizmet vermekte olan firmamız deneyimli ve uzman personeli sayesinde oldukça farklı kişilere ve kurumlara güvenilirlik ile hizmet vermiştir. Toplam kalite yönetimini benimseyen ve kalite standartlarında bu yapıyı kullanan şirketimiz, bu sayede daha kaliteli ve daha güvenilir bir şekilde müşterilerine hizmet vermektedir. Genellikle kilit taşı, parke taşı ve beton parke taşı alanlarında hizmet vermekte olan firmamız, çeşitliliği sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir.

Ankara kilit taşı

Kilit Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir? Kilit taşı, diğer birçok yapı malzemesine göre son derece sağlam olan bir üründür. Genellikle yer döşemelerinde kullanılmakta olan ürün, kolaylıkla döşenebilir özelliğine sahiptir. Diğer birçok ürüne göre dayanıklı olmasına ek olarak, uzun ömürlü olarak da kullanılabilmektedir. Ağır cisimlere herhangi bir olumsuz tepki vermemektedirler. Parke taşları üzerinde herhangi bir donma veyahut da buzlanma meydana gelmemektedir. Bu sebeple de güvenli bir şekilde kullanım gerçekleştirilebilmektedir. Çeşitli renklerde ve boyutlarda imal edilebilen ürün, değiştirilebilirliği sayesinde birbirinden farklı, çeşitli mekanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kullanılan mekan içerisinde herhangi bir değişiklik gerektiğinde bu taşlar sökülerek, tekrardan farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Bu sayede ürün farklı kullanımlarda ziyan olmamaktadır ve doğal olarak maliyet en alt seviyede tutulmaktadır. Parke Taşı Nerelerde Kullanılabilir? Parke taşı, bilinen mekanlardan farklı olarak erozyondan korunma yöntemlerinde kullanılabilmektedir. Son derece dayanıklı ve sert bir yapıya sahip olan ürün, bu alanda da sıklıkla tercih edilmektedir. Birbirinden çeşitli belediyecilik faaliyetlerinde tercih edilen ürünlerimiz, değiştirilebilir özelliği sayesinde farklı çevreler tarafından fazlasıyla tercih edilmektedir. Şehir içi görünümünü daha da şık bir hale getirebilmek için kaldırımlarda, caddelerde ve yollarda rahatlıkla her türlü parke taşı kullanılabilmektedir.

Kilit taşı fiyatları

Yakın tarihlerden beri siteleşme faaliyetlerinin artışıyla beraber, site yönetimleri asfalt alanları değil, parke alanları tercih etmektedir. Bu da ürünün kullanım sayısını fazlasıyla arttırmış durumdadır. Birbirinden çeşitli endüstriyel sahalarda da kullanılan ürün, bahçelerde ve birbirinden çeşitli görünüme sahip parklarda da kullanılabilmektedir. Parke kilit taşı Ankara ve çevresinde fazlasıyla talep edilen bir tasarım ürünüdür. Kimi durumlarda iç mekan tasarımlarında da kullanılan parkeler, uygulanabilirliği ve değiştirilebilirliği sayesinde kolaylıkla kullanılabilmektedir. Firmamız tarafından genellikle Ankara ve çevresinde verilen hizmetler doğrultusunda parke taşı, kilit taşı, beton parke taşı gibi ürünler kısa süreler içerisinde temin edilmektedir. İstek doğrultusunda ürünlerin döşeme işleri de tarafımızdan uygun fiyatlar ile gerçekleştirilmektedir. Sunulan hizmetin kalitesi sayesinde de yıllardır Ankara’da ve Ankara’nın çevresinde farklı kişiler ve kurumlar tarafından sıklıkla tercih edilmekteyiz. Buna karşılık olarak da her geçen gün, hizmet kalitemizi arttırarak tüm müşterilerimize daha kaliteli ve kolay ulaşılabilir hizmet imkanı sunmaktayız.

Son Paylaşımlar
bottom of page