top of page

KİLİTLİ PARKE TAŞI

Kilitli parke taşı buhar kürlü, ekonomik , ve sağlamlığı sayesinde müteahhitler, site yönetimleri, apartman otopark alanlarının en çok tercih edilen yapı ürünü Kilitli parke taşı imalatı son sistem teknoloji makinelerin preslenmesi kalıplanması sayesinde elde edilerek sokak, park, bahçe gibi alanlarımızın döşemesinde tercih edilmektedir. Peki neden en çok tercih edilen Kilitli parke taşı modelidir. Bunun bir çok sebepleri vardır. Bunlardan başları ise şu şekildedir.

Kilitli parke taşı : Ağır darbelere maruz kalmadığı sürece kırılmaz.

Kilitli parke taşı.: Kış aylarında kaymaz yüzeyinde patlamalar olmaz.

Kilitli parke taşı: sökülerek tekrar uygulana bilir.

Kilitli parke taşı: Son derece ekonomik olup neredeyse her bütçeye uygundur.

Diğer beton ve benzeri çalışmalarla kilitli parke arasında ki farklar bu şekildedir. Peki kilitli parke döşemesi fiyatları ne kadar dır ? Kilitli parke taşı fiyatları yukarı da da belirtiğimiz gibi son derece ekonomikdir. Ancak sabit bir fiyat söylenmesi mümkün değildir.

Buna ne den olan etkenler ise Kilitli parke taşı yapılacak olan zeminidir. Zeminde yapılacak işler beton atımı, mıcır serimi gibi işler Kilitli parke taşı fiyatlarını değiştirecek unsurlardır. Kilitli parke taşı döşemesi yapılacak alan sıkıştırılmış bir zemin ise 8 cm kalınlığında kilitli parke modeli seçe bilirsiniz.Ancak sıkıştırmalı zeminlerde sizlere bir önerimizde alana kalın laylon sermeniz olacaktır bu işlem taş aralıklarında yabani otların çıkışını engelleyecektir.Toprak bir zemin ya da sıkıştırılmadan kililit parke döşemesi yapılan alanlardaki kilitli parke taşı aralarında çıkan yabani otları güncel hayat ta sıklıkla görmekteyiz.

Beton bir zemine sahip isniz 6 cm lik kilitli parke işinizi çözecektir. Bunların yanı sıra kilitli parke döşemesi yapılacak alandaki taş tercihi de oldukça önemlidir. Örnek olarak otopark ve diğer araç yolları için kilitli yapıya sahip taş çeşitlerinden seçmelisiniz ki açılmalar dağılmalar yaşanmasın bu ara da Kilitli parke taşı modelleri elips taşı, dekor taşı, kare taş, beşgen taş gibi farklı modeller de de vardır. Bu modeller arasından sizlerde yürüme yolları için otopark alanları için en uygun taş çeşit ini seçebilirsiniz. Kilitli parke taşı ve diğer çevre düzenleme işlerinde kredi kartsız vade farksız taksit imkanı sunan firmamız sizlere Ankara kilitli parke taşı döşeme işlerinde hizmet vermeye devam ediyor.Ayıca 2018 yılına özel şok kampanyalarımızdan yararlana bilirsiniz.

Son Paylaşımlar
bottom of page