top of page

ANKARA BAHÇE DUVARI

Ankara Bahçe duvarı modern yapılara en modern modern bahçe duvarı modelleri ile hizmet veren firmamızdan Ankara bahçe duvarı, Ankara bahçe duvarı ustası gibi aramalarınıza hizmet bulabilirsiniz.Ankara bahçe duvarı desenli beton bahçe duvarı yapımı 20/30 yıl kadar kalıcı olan bu Ankara bahçe duvarı modelleri günümüzde her geçen gün daha dekoratif bir hale gelmektedir

Ankara bahçe duvarı modelleri arasında tuğla desen, taş duvar modeli, osmanlı deseni, palmiye desenleri yanı sıra özel isteğe göre farklı desenleri de Ankara bahçe duvarı üzerine işleye bilirsiniz.Ankara bahçe duvarı demir ve beton dan ibaret olduğu için diğer çevre düzenleme işlerine oranla biraz daha maliyetlidir. Ancak arsa,fabrika, villa gibi alanlara yapılan Ankara bahçe duvarı maliyetinden fazlasını mülklerin değerine değer katmaktadır.

Ankara bahçe duvarı fiyatları bahçe duvarı yapılacak alan görünmeden net bir fiyat söylenememektedir. Ancak standartlara uygun alanlarda Ankara bahçe duvarı 1 m2 fiyatı demir, beton işçilik her şey dahil 120/150 TL aralıklarında fiyatlandırılmaktadır. Bu fiyatların artış göstermesindeki sebeplerden bir kaçı da şu şekildedir.

Ankara Bahçe Duvarı

Ankara bahçe duvarı yapılacak alana mikser yanaşmaması pompalı beton atılması günümüzde pompa ile bahçe duvarı beton atma maliyeti Ankara içerisinde KDV dahil 750/ 1000 TL gibi fiyat aralıkların dadır. Ankara bahçe duvarı isteğe göre istenilen yüksekliklerde yapılmaktadır. Taş duvar desi, tuğla deseni, gibi desenlerin dışında isteğe göre yapılan desenlerin maliyeti iş veren tarafından karşılanmaktadır.

Ankara bahçe duvarı desenleri dışında düz desen modelleri de mevcut olup sonrasında üzerine kaplamalar yapmak mümkündür. Ankara bahçe duvarı kaplaması yaptırmaya karar verdiğinizde önünüzde bir den fazla seçenekler olacaktır. Bunların içerisinde en çok tercih edilen Ankara bahçe duvarı kaplaması olan andezit taşı kaplaması dır.Oldukça şahane bir görünümü olan Ankara bahçe duvarı andezit taşı kaplaması için kaliteli ve orjinal andezit taşı bulmanız gereklidir.

Andezit taşı ve ortasında çarpma taş ile verilen desen oldukça estetik duracaktır. Ayrıca Ankara bahçe duvarı yapılırken bırakılan elektrik borularından bahçe duvarı babalarına andezit kaplaması ile duvar aydınlatma lambası da ekleye bilirsiniz. Ankara bahçe duvarı hazır küpeşteleri de bulunmaktadır. Ankara bahçe duvarı kaplama ürünleri arasında sayılamayacak kadar fazla ürün bulunmaktadır. Neredeyse her bütçeye uygun Ankara bahçe duvarı kaplaması bula bilirsiniz. Sizlerde Ankara bahçe duvarı için profesyonel bir hizmet almak için bizi arayarak ücretsiz keşif ekibimizden yararlana bilirsiniz.

Son Paylaşımlar
bottom of page