top of page

BAHÇE DUVARI FİYATLARI

BAHÇE DUVARI FİYATLARI, ANKARA BAHÇE DUVARI FİYATLARI, BAHÇE DUVAR FİYATLARI, DESENLİ BAHÇE DUVARI FİYATLARI

Bahçe duvarı fiyatları birkaç farklı modelde uygulanan bahçe duvarı modelleri beton arme ve briket şeklinde yapılmaktadır. Günümüzde en ekonomik bahçe duvarı fiyatları briket duvardır. Ancak artık neredeyse sadece köy evlerinde ve ya isteğe göre hobi bahçesi etraflarında tercih edilmektedir.Bahçe duvarı nın ekonomik olmasının elbette bedelleri vardır. Bu tarz da yapılan bahçe duvarı modelleri çok kısa diye biliriz.Briket bahçe duvarı fiyatları alanlara ve m2 ölçülerine göre değişmektedir. Ayrıca günümüzde desenli bimslerden yapılan bahçe duvarı modelleri de vardır.

Bahçe duvarı fiyatları arasında en kaliteli ve uzun ömürlü olanı kuşkusuz çelik kalıplardan oluşan beton bahçe duvarı fiyatları ise yine alanlara m2 sine göre fiyatlandırmaktadır. Tamamen demir ve betondan oluşan beton bahçe duvarı modelleri ayrıca kendiğinden desenlidir. Bahçe duvarı fiyatlarını alanı görmeden net bir fiyat çıkarmak mümkün değildir. Ayrıca bazı müşteriler isteğe göre çift donatı demir bağlantısı yaptırmak istemektedir.

Bu da bahçe duvarı fiyatlarında artışa neden olacaktır. Çelik kalıplardan oluşan bu bahçe duvarı modelleri çok uzun yıllar ilk günkü kadar sağlam kalacaktır. Desenli bahçe duvarı desenlerini boyamakta mümkündür. Bahçe duvarı kalıpları kurulum aşamasındayken kalıplar arasından elektirik borularını geçirerek bahçe duvarınıza aydınlatma sisteminide çok kolay şekilde sağlaya bilirsiniz.

Bahçe duvarları fiyatları arasında yine beton dan oluşan pleymut kalıplarla yapılan bahçe duvarı modelleri de bulmak mümkündür ancak pleymut kalıplarda desen bulunmamaktadır.Her iki bahçe duvarı fiyatları arasında pek fark yok diye biliriz.Ancak günümüzde en sağlam ve uzun ömürlüsü çelik kalıplardan oluşan bahçe duvarı modelleridir. Pleymut kalıplarından yapılan duvar düz desenli duvar olduğu için ilerleyen zamanlarda bahçe duvarı kaplamalarınızı kolayca yaptırmanız mümkün olacaktır.

Bahçe duvarı kaplaması olarak Ankara taşı, kayrak taşı, cephe taşı ve diğer dekoratif modellerden birisini tercih edebilirsiniz. Bahçe duvarı yapılırken 10 ve 12 lik demir ve c25 ğinden beton uygun olacaktır. Ancak bahçe duvarı yüksek ise yani 1 metre üzerinde ise demir donatısı çok daha güçlü olmak zorundadır. Aynı zamanda kendiğinden küşteli olan bahçe duvarı modelleri üzerine küpeşte (harpuşta) sayesinde kolaylıkla ferforje ve ya panel çit montajı da yaptırarak güvenlik seviyesini de bir tık üste ala bilirsiniz. Sizlerde Bahçe duvarı fiyatları almak ve bahçe duvarı yapmak için bizi araya bilirsiniz.

Son Paylaşımlar
bottom of page