top of page

KİLİT TAŞI FİYATLARI ANKARA

Kilit taşı fiyatları Ankara 6 cm kalınlığında beton buhar kürlü parke taşı ve 8 cm kalınlığında beton buhar kürlü parke taşı tarihçesi çok uzun yıllara dayansa da Kilit taşı fiyatları Ankara 2020 yılın da da en çok tercih gören çevre düzenleme yer döşeme taşları arasında birinci sıradaki yerini korudu. Peki Kilit taşı fiyatları Ankara hangi alanlarda döşenir ? Ne kadar dayanıklıdır ? Kilit taşı fiyatları Ankara döşemesi yapılan alanlarda herzaman kalıcı çözümler olmuştur.

Kilit taşı fiyatları Ankara 2020 Fiyatları işçilik dahil 35 TL olarak fiyatlandırılmaktadır bu arada kış şartlarına karşıda direnişli olup kayma ve taş yüzeyinde kavalamalar meydana gelmez tabi kışın Kilit taşı fiyatları Ankara üzerine tuz atılmazsa tuz atılırsa Kilit taşı fiyatları Ankara yüzeyinde ki kavlamalar kaçınılmaz olacaktır. Peki Kilit taşı fiyatları Ankara nerelerde uygulanır.

Ankara kilit taşı, site içerisindeki yürüme yollarında site otopark alanlarında, dükkan önlerinde ve hobi bahçesi gibi alanlarda Ankara kilit taşı döşemesi güvenle yapılabilir. Ankara kilit taşı otopark alanlarında döşeme sırasında her araç için farklı renklerdeki parke taşları ile desenli şerit yapılarak her aracın sınırını belirleye bilirsiniz.

Bu arada Ankara kilit taşının sarı, kırmızı, beyaz, gri gbi renk seçenekleri kilit taşı döşemesi sırasında oldukça renki desenleri ortaya çıkaracaktır. Burada kilit taşı ustasının beceriside oldukça önemlidir. Ankara kilit taşı bilenin aksine standart tek bir modelde üretilmez . Çeşit yönünden oldukça geniş bir menüye sahip olan Ankara kilit taşı çeşitleri dekor taş, beşgen taş, elips taş, s taş, L taşı gibi farklı alanlara göre de üretilmektedir. Ankara kilit taşı satışı ve işçilik konusunda sizlere hizmet veren ekiplerimiz kaliteli işçiliğinin yanı sıra ekonomik fiyatlarda sunmaktadır.

Son Paylaşımlar
bottom of page