top of page

Dayanıklı Kilitli Taşlar

Çevre düzenlemesi, gerek şehir hayatında olsun ve gerekse şahıslara ait bahçelerde olsun, son zamanlarda büyük ilgi görmektedir. Şehirciliğin en önemli unsurlarından biri olan parklar, etkili parke taşı çalışmalarıyla dekoratif özelliklere kavuşmaktadır. Firmamız, gri, kırmızı ve yeşil gibi renklerle üretilen bu kilitli taşlarla şaheserler meydana getirmektedir. İstediğiniz özelliklere sahip olan bu kilitli taşların tasarım özellikleri, taşların kaymasını önlemektedir. Yapısı itibariyle taşlar birbirine geçmelidir ve kayma olasılığı yoktur. Bir arada durmaları için aralarına harç istemez. Ayrıca zemine de beton dökülmesine gerek yoktur. Kilit taşı ustası kategorisindeki bütün çalışmalar için etkili çalışmalarımızı tercih edebilirsiniz. Profesyonel Dekor Çalışmaları

Parke çalışmalarıyla çamurlu parklar ve bahçeler, yürünebilir hale gelmektedir. Oto park çalışmalarında da yine bu taşlar tercih edilmektedir. Bu işin uzmanı olan elemanlarımız, öncelikle zemin sertleştirme işlemi yapmaktadır. Zeminin sertleştirilmesi, muhtemel çökmeleri önleyecektir. Bu iş için silindir türü araçlar tercih edilmektedir. Zemine ince bir kum tabakası serilir ve yüzeyin düz olmasına özen gösterilir. Döşeme işlemlerinde aynı yönde döşeme işlemi yapılır. Döşeme işlemlerinde sıralamada sıkıntı çıkmaması için döşeme sırası önemlidir.

Başarılı Çözüm Uzmanı

Firmamızın etkili çalışma yöntemleriyle hayallerinizdeki çevre düzenlemelerini kolay bir şekilde gerçekleştirebiliriz. Kilitli parke seçenekleriyle gerçekleştirilen bütün bu çalışmalarla birlikte, istediğiniz mükemmel çalışmaları elde edebilirsiniz. Kilitli parke taşı ürünleri, özel pres uygulaması ile su geçirmez özelliklere sahip olabilmektedir. Bu etkili çevre düzenleme malzemeleri ile gerçekleştirilen çalışmalarda kilit taşı fiyatları Ankara seçenekleriyle istediğiniz çözümleri gerçekleştirebilirsiniz. Güncel çözümlerle dekor taşı, çevre düzenleme, parke taşı ve kilitli parke taşı hizmetlerinde istediğiniz profesyonel çözümleri elde edebilirsiniz. Bu taşlar beton istemeyen taşlardır ve geri sökülebilir. Girişi dar olan sokaklarda bu parke taşları kullanışlı özellikleriyle tercih edilmektedir.

Son Paylaşımlar
bottom of page