top of page

Etimesgut Kilit taşı

Döşeme işlemleriyle estetik özelliklere sahip olan parklar ve bahçeler, kilit taşı seçenekleriyle modern çevre özelliğine kavuşmaktadır. Toz ve toprağın kalktığı, her yağmurda zeminin cıvık cıvık çamur olduğu bahçeler ve parklar, kilit taşı seçenekleriyle daha etkili bir görselliğe kavuşabilir.

Uzmanının Tercih Edin

Her işin ehli önemlidir. İşi ehline ver, sözü her zaman için doğrudur. Bahçe tasarım işlemlerinde de, Etimesğut kilit taşı ustası, uzman olmalıdır. Firmamız, bu bilinçle bütün çalışmalarında uzman ustalar

tercih etmektedir. Bu işin püf noktasını bilen bu ustalar, özel desen çalışmalarını, profesyonelce gerçekleştirmektedir. Katalogdan kolaylıkla istediğiniz deseni tercih edebilirsiniz. Ustalar öncelikle, uygulama yapılacak zemini düzleştirir ler. Ardından düzleştirme den sonra, sertleştirme yapılır. Bu çalışmalar esnasında çöküntüler meydana gelebilir. Bu çöküntüler de doldurulur. Bu doldurma işleminin ardından Etimesgut kilit taşı kategorisinde, taş döşeme işlemi başlar. Bu döşeme işleminde istenilen deseni uygulamak ustalık ister. Bu nedenle işin uzmanı olan ustalar kısa zamanda döşeme işlemini gerçekleştirirler.

Ömürlük Bir Çalışma

Kilit taşları, baklava, petek, dikdörtgen ve klasik kilit taşı desenleriyle hazırlanabilir. Gri, yeşil ve kırmızı renkleri vardır. Bu renklendirme, desen çalışmaları içindir. Görsel olarak etkileyici bir çevre dekoruna sahip olmak isteyenler, her zaman için en iyi kilit taşı döşeme işlemini tercih etmektedir. Etimesgut kilit taşı fiyatları sektöründe adını duyuran firmamız, istediğiniz etkileyici çalışmaları kısa zamanda hazırlayabilmektedir.

Hızlı ve Pratik Çözüm

Bir bahçe için en uygun fiyat özelliklerine sahip, sağlam ve kaliteli çalışma, kilit taşı çalışmalarıdır. Tonlarca aracın yükünü kolaylıkla taşıyan bu taşlar, değiştirilebilir. Bu özelliği ile birçok uygulamaya göre ekonomiktir. Beton attığınızda beton kırıldığı zaman, yeniden kırılan yerde beton çalışması yapılması gerekir. Asfalt çalışmaları da durum aynıdır. Kilit taşı çalışmalarında ise durum çok farklıdır. Kırılan bütün taşlar tek tek değiştirilebilir. Günümüz şartlarında tercih edilen bu taşların diğer bir özelliği su emme özelliğinin olmamasıdır. Özel pres sistemi ve özel madde karışımı, bünyesine suyu almamaktadır. Yağmur ve kar suları taşın etrafından zemine inmektedir. Bu özelliği ile uzun yıllar görselliğini ve sağlamlığını korumaktadır.

Son Paylaşımlar
bottom of page